Women's Health

Δημοσιευμένο άρθρο: 

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:

Συμβουλή της ημέρας: Πώς να χάσουμε 16 κιλά σε 4 εβδομάδες χωρίς δίαιτα

Αυτή η αναφορά δημιουργήθηκε από το Women's Health για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από μία πολύ περίεργη δίαιτα

Η δημοσιογράφος Helen Hasman ερευνά ένα νεο προϊόν αδυνατίσματος, το οποίο κατέκτησε τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Καταναλωτή (Women's Health) - Το Raspberry Ketone είναι η τελευταία μόδα στη "μάχη του βάρους". Με εκατομμύρια ανθρώπους να επαινούν αυτό το ονομαζόμενο "μαγικό χάπι" που το παίρνετε ως συμπλήρωμα για να χάσετε βάρος, κερδίζει όλο και περισσότερη προσοχή αφού πρόσφατα παρουσιάστηκε στο The Dr. Oz Show. Προς έκπληξη όλων, πολλοί άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά με το βάρος τους πρέπει ακόμη να ακούσουν αυτή τη δυνατή επιλογή. Όσοι έχουν ακούσει για τη δίαιτα με το Raspberry Ketone είναι μπερδεμένοι ως προς το τι είναι, πώς χρησιμοποιείται και πώς να αποφύγουν να τη πατήσουν με αναποτελεσματικές φόρμουλες και απόλυτες απάτες.


Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Dr. Οζ, στο οποίο μιλάει για τα όφελη του Raspberry Ketones.
Η Μαγική Θεραπεία Αδυνατίσματος για Κάθε Σωματότυπο - Dr. Oz


Σύμφωνα με τον Dr. Οζ το
Raspberry Ketone λειτουργεί με παραπάνω από ένα τρόπο, " Ο πρώτος τρόπος είναι ότι εισέρχεται στο σώμα και το προκαλεί να κάψει γλυκόζη, ή ζάχαρη, και να κάψει λίπος, κυρίως στο συκώτι... Ο δεύτερος τρόπος, ο πιο σημαντικός, είναι ότι επιβραδύνει την απελευθέρωση ζάχαρης στη ροή του αίματος. Οπότε όταν δεν υπάρχει ζάχαρη να αναπτύσσεται στη ροή του αίματος, δεν αναπτύσσεται λίπος επειδή η ζάχαρη γίνεται λίπος... Όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται, έχετε αυτό το συνεργατικό αποτέλεσμα, που στην ουσία καίει, εμποδίζει και σταματάει το λίπος,

Λοιπόν, εμείς εδώ στο Consumer Lifestyles ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί με αυτό το Raspberry Ketone. Ακόμη και μετά που κάναμε μεγάλη έρευνα. Ενώ είχα μια βάσιμη γνώμη, και πάλι δεν είχα κάποια προσωπική απόδειξη ότι η επιλογή του Raspberry Ketone άξιζε το χρόνο. Έτσι, με την ευλογία των συντακτών μου, αποφάσισα να βγω έξω και να δοκιμάσω το προϊόν μόνη μου. Αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος να μάθω την αλήθεια.

Πήρα μια συσκευασία χώρις να φοβάμαι, επειδή κάθε πελάτη είχε εγγύηση, ότι μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός 60 ημερών (το δέχτηκα για δοκιμαστική περίοδο). Δεν ρίσκαρα τίποτα, η αγορά μου ήταν εντελώς ασφαλής. ΑΓΟΡΑΣΑ!

Κοιτάξτε τι ισχυρίζεται το Raspberry Ketone ™ στην ιστοσελίδα του...

  • Σε μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Lipids in Health& Disease, τα άτομα που έπαιρναν Raspberry Ketone έχασαν κατά μέσο όρο 5,6 κιλά σε 18 μέρες χωρίς δίαιτες ή γυμναστική.
  • Το Raspberry Ketone δε περιέχει διεγερτικά.
  • Το Raspberry Ketone απέδειξε πως αυξάνει το μεταβολισμό και ενισχύει την απώλεια βάρους με παραπάνω από 800%.
  • Έρευνες έχουν δείξει μια 39% μείωση της χοληστερίνης και μια μείωση κατά μέσο όρο 5 εκ. στο λίπος της κοιλιάς μέσα σε 18 μέρες.

Δοκιμάζοντας το Raspberry Ketone

Το Raspberry Ketone έφτασε μέσα σε 4 μέρες από τη στιγμή που έκανα τη παραγγελία μου online.

Τα μπουκάλια που παρέλαβα είχαν προμήθεια χαπιών για ένα μήνα που αποδείχτηκε τέλειο καθώς ήταν να ακολουθήσω τη ρουτίνα του συμπληρώματος για 9 εβδομάδες και να καταγράφω τη πρόοδο μου ενδιάμεσα.

  • Πάρτε ένα χάπι Raspberry Ketone ανά μέρα.

Τα Αποτελέσματά Μου

Εβδομάδα Πρώτη

Μετά από μία εβδομάδα σε δίαιτα έμεινα έκπληκτη από τα συγκλονιστικά αποτελέσματα. Τα επίπεδα ενέργειας μου ανέβηκαν, και δεν ένιωθα καν πεινασμένη, μια προφανής παρενέργεια του Raspberry Ketone Extract που περιορίζει την όρεξη.
Ειλικρινά ένιωθα φανταστικά. Και δεν άλλαξα καν τίποτα στη καθημερινή μου ρουτίνα. Την ημέρα 7 ανέβηκα στη ζυγαριά και δε πίστευα τα μάτια μου. Είχα χάσει 3 κιλά. Αλλά και πάλι δεν ήμουν πεπεισμένη γιατί λένε πως χάνεις πολύ νερό στην αρχή κάθε δίαιτας. Ήθελα να περιμένω και να δω τα αποτελέσματα τις ερχόμενες εβδομάδες. Αλλά σίγουρα ήταν αισιόδοξα! Τώρα ζύγιζα λιγότερο από 63 κιλά για πρώτη φορά μετά από χρόνια!

Εβδομάδα Δεύτερη

Μετά από δύο εβδομάδες, ξεκίνησα με ακόμη περισσότερη ενέργεια και πραγματικά κοιμόμουν πιο ήρεμα από ποτέ πριν. Πλέον δε ξυπνούσα τη νύχτα και δε στριφογυρνούσα στο κρεβάτι επειδή το σώμα μου κατάφερε πραγματικά να χαλαρώσει (αυτό είναι ένα αποτέλεσμα πιστεύω του ότι ξεφορτώθηκα τις τοξίνες). Επιπλέον κατάφερα ακόμη να χάσω άλλα 4 κιλά, κάνοντας ένα απίστευτο σύνολο απώλειας βάρους 7 κιλών, σε μόνο 2 εβδομάδες. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αρχίζω να πιστεύω ότι αυτή η δίαιτα είναι κάτι παραπάνω από ένα κόλπο.

Εβδομάδα Τρίτη

Μετά από 3 εβδομάδες όλες οι αμφιβολίες μου και οι επιφυλάξεις μου είχαν πλήρως εξαφανιστεί! Κατέβηκα 2 ολόκληρα νούμερα σε ρούχα, αφού έχασα άλλα 4 κιλά. Και ακόμη έχω τόνους ενέργειας. Αρκετά συχνά, γύρω στη τρίτη εβδομάδα με άλλες δίαιτες, έχεις τη τάση να ξεμένεις από ενέργεια. Αλλά με το Raspberry Ketone τα επίπεδα ενέργειας μου δεν έπεσαν, αλλά παραμένουν σταθερά καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Πλέον δε χρειάζεται να ρίχνω ένα υπνάκο κατά τις 3μμ το μεσημέρι! Και ακόμη παρατηρώ ότι το στομάχι μου χωνεύει το φαγητό πολύ καλύτερα. Ούτε φουσκώματα ούτε ντροπιαστικά αέρια αφού φάω!

Εβδομάδα Τέταρτη

Μετά την τέταρτη εβδομάδα, τα τελικά αποτελέσματα μου ήταν σοκαριστικά. Έχασα το απίστευτο σύνολο των 16 κιλών αφότου ξεκίνησα τη δίαιτα με το Raspberry Ketone Extract! Πραγματικά όλοι στο Consumer Lifestyles χτυπιούνται που δε προσφέρθηκαν να γίνουν τα πειραματόζωα. Χρησιμοποιώντας το Raspberry Ketone την τελευταία εβδομάδα έχασα άλλα 5 κιλά. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα πραγματικά να χάσω περισσότερα από αυτά. Και οπωσδήποτε θα συνεχίσω να παίρνω το Raspberry Ketone και μετά επειδή έχει τόσα αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που κάνουν το δέρμα μου να μοιάζει απίθανο.

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη με τα αποτελέσματα.

Έχασα 16 κιλά σε 4 εβδομάδες, Χωρίς Ιδιαίτερη Δίαιτα, Χωρίς Έντονη Γυμναστική
Συμπέρασμα: Όπως εμείς, εδώ στο Consumer Lifestyles, μπορεί να είστε κάπως επιφυλακτικοί για τα αποτελέσματα αυτής της δίαιτας, αλλά πρέπει να το δοκιμάσετε από μόνοι σας τα αποτελέσματα είναι πραγματικά. Αφού κάναμε τη δική μας προσωπική έρευνα χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι πολλοί άνθρωποι πραγματικά τα καταφέρνουν με αυτό (και εγώ μαζί). Και δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Ακολουθήστε τους συνδέσμους που σας παρέχω για να παραγγείλετε το δικό σας Raspberry Ketone και να ξέρετε ότι παίρνετε ένα ποιοτικό προϊόν που κάνει δουλειά, χωρίς δεσμεύσεις!

Καλή Επιτυχία με το αδυνάτισμά σας

- Helen Hasman

 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Για περιορισμένο χρόνο, οι Επίσημοι Προμηθευτές του Raspberry Ketone™ συμφώνησαν να δώσουν μια Ειδική Προσφορά στους αναγνώστες μας. Αυτή έρχεται μαζί με μια 100% εγγύηση να χάσετε βάρος ή να πάρετε τα χρήματα σας πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ: Λόγω της υψηλής ζήτησης των αναγνωστών και των μειωμένων αποθεμάτων, αυτή η προσφορά λήγει την,

Σήμερα, μπορείτε να το αγοράσετε Μόνο Online.

Δοκιμάστε το συμπλήρωμα Raspberry Ketone
Χρησιμοποιείστε αυτό το σύνδεσμο για να επωφεληθείτε της προσφοράς και να λάβετε το προϊόν σε χαμηλότερη τιμή με δωρεάν αποστολή.

Η προσφορά λήγει σήμερα:

Σχόλιο:

Χρύσα

Οι φίλοι μου και εγώ όλοι περιμένουμε να κυκλοφορήσει η δίαιτα με το Raspberry Ketone. Τουλάχιστον 5 από εμάς έχουμε κάνει τη δίαιτα με το Raspberry Ketone και όλοι χάσαμε μπόλικο βάρος. Αυτό το προϊόν είναι πραγματικά απίθανο και άλλαξε τις ζωές μας. Καλή επιτυχία σε όλους όσους εκμεταλλεύονται αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία.

Μιχαέλα

Helen, χρησιμοποιώ ήδη για 2ο μήνα αυτό το προϊόν και πρέπει να πω...κάνει δουλειά και τα αποτελέσματα μου είναι απίστευτα :) σε ευχαριστώ πολύ που δημοσίευσες αυτό το άρθρο και που έκανες το τεστ.

Κική

Αναβάλλω εδώ και 2 μήνες τώρα το να χάσω βάρος και σήμερα είναι η μέρα που θα αναλάβω δράση και θα ξεκινήσω. Ξεκίνησα και το παρήγγειλα και θα κάνω 30 λεπτά γυμναστική τώρα! Ευχαριστώ Womens Health για την ώθηση που μου δώσατε να ξεκινήσω! Με αγάπη, Κική

Μιχάλης

Γεια Helen, είδα την είδηση στη τηλεόραση και συνειδητοποίησα ότι το Raspberry Ketone ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ που θέλουν να χάσουν βάρος!!! Σίγουρα θα δοκιμάσω τις προσφορές πριν λήξουν! Ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτή τη συμβουλή και θα έπρεπε να αναφέρεις πόσο τέλεια είναι αυτή η δίαιτα για εμάς τους άντρες επίσης, μη το ξεχάσεις την επόμενη φορά. LOL!

Λίνα

Υπάρχει πολύ κουβέντα για το Raspberry Ketone αυτές τις μέρες. Βλέπω το Raspberry Ketone παντού...μοίραζαν δωρεάν δείγματα του Raspberry Ketone σε ένα τοπικό μανάβικο. Πήρα 2 κουτιά από αυτό και θα δοκιμάσω το Raspberry Ketone. Ευχαριστώ για τους συνδέσμους :)

Δωροθέα

Η κόρη μου είχε προβλήματα βάρους από τότε που ήταν μωρό και ο γιατρός λέει ότι πρέπει πραγματικά να κάνει δίαιτα ώστε να χάσει 22,7 κιλά. Πραγματικά εύχομαι να είναι αυτή η απάντηση. Ευχαριστώ Womens Health

Ιορδάνης

Πόσο καλή δουλειά κάνει αυτό για άντρες; Θα ήθελα να χάσω 3 κιλά για να φαίνομαι καλύτερος χωρίς το πουκάμισο! Ήδη παρήγγειλα το προϊόν

Ρία

Ο άντρας μου και εγώ χρειαζόμαστε να χάσουμε βάρος επειδή πρόκειται να συναντήσουμε συγγενείς που έχουμε να τους δούμε 25 χρόνια. Ήδη το παραγγείλαμε και θα το δοκιμάσουμε και οι δύο, ευχαριστούμε. Η οικογένεια Παύλου

Στέφανος

Βλέπω τις δίαιτες με το Raspberry Ketone παντού. Άκουσα ακόμη και τη μαμά μου να μιλάει για αυτή τη δίαιτα μερικές μέρες πριν γιατί μία από τις φίλες της έχασε περίπου 3 κιλά τις πρώτες 15 μέρες! Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

Υ.Σ. - για όλους τους άντρες αναγνώστες εκεί έξω, ανακάλυψα ότι αυτή η δίαιτα κάνει δουλειά για όλους...για αυτό δοκιμάστε τη! Ναι κάνει δουλειά ακόμη και για το κατοικίδιο σας! Είναι τόσο υγιεινό!

Δώρα

Ναι! Επιτέλους μια δίαιτα για την οποία είμαι αισιόδοξη. Το παρήγγειλα και θα σας αναφέρω τα νέα!

Δήμητρα

Αυτό το προϊόν είναι καταπληκτικό! Η φίλη μου η Κάτια έκανε την ίδια δίαιτα και έχασε απίστευτο βάρος. Δε το πίστευα και έπρεπε να κάνω μια έρευνα από μόνη μου και έτσι βρήκα αυτό το άρθρο. Ξέρω ότι η Κάτια ξόδεψε περίπου € 470 και ενθουσιάστηκε. Φανταστείτε πόσο θα ενθουσιαστεί αν της κόστιζε λιγότερο από € 8. Αυτό είναι θεόσταλτο, ευχαριστώ πολύ!!

Μόνα

Μια φίλη μου έκανε τη δίαιτα με το Raspberry Ketone και μου το σύστησε πριν 3 εβδομάδες. Παρήγγειλα τα προϊόντα και τα παρέλαβα μέσα σε 3 μέρες (αν και δε πήρα την έκπτωση αποστολής). Τα αποτελέσματα ήταν υπέροχα και ανυπομονώ να δω τι θα φέρουν οι εβδομάδες 3 και 4

Νικολέτα

Φαίνεται ότι οι κωδικοί για τα κουπόνια ισχύουν ακόμη! Πάρτε τους όσο προλαβαίνετε.

Στέλλα

Ακολουθήστε αυτή τη δίαιτα. Δοκίμασα αυτή τη δίαιτα πριν ένα μήνα και όσα και να πω δεν είναι αρκετά. Αυτή η δίαιτα με βοήθησε να χάσω 6,3 κιλά και μου άλλαξε εντελώς τη ζωή. Συστήνω ανεπιφύλακτα αυτή τη δίαιτα σε ΟΛΟΥΣ θέλουν να ξεφορτωθούν το περιττό λίπος.

Ιωάννα

Παρήγγειλα το Raspberry Ketone πριν εβδομάδες και η εξυπηρέτηση πελατών για αυτές τις εταιρίες είναι εκπληκτική. Θα συνεχίσω να αγοράζω από αυτούς...και ναι η δίαιτα κάνει θαύματα! :)

Σοφία

Το παρήγγειλα πριν 5 μέρες και έφτασε στο γραμματοκιβώτιο μου σήμερα! Θα σε κρατάω ενήμερη για τη πρόοδο μου Helen...παρεπιμπτόντως είσαι κούκλα! Δε νομίζω ότι καν χρειαζόταν να κάνεις δίαιτα.

Αλίκη

Σε ευχαριστώ Helen και Womens Health που κάνατε αυτό το άρθρο για τη δίαιτα αυτή. Έχω δει διαφημίσεις παντού και δεν είχα το κουράγιο να το δοκιμάσω μέχρι τώρα. Ευχαριστώ.

Τζένη

Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανες έρευνα για τους προμηθευτές αυτών των προϊόντων επειδή τα περισσότερα από τα προϊόντα εκεί έξω είναι απάτες. Προχώρησα και παρήγγειλα ακριβώς τις ονομασίες που πρότεινες στο άρθρο, ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Βούλα

Γεια Helen,
Η γυναίκα μου κάνει αυτή τη δίαιτα εδώ και μήνες και έχασε απίστευτο αριθμό κιλών, και το περισσότερο βάρος ήταν βάρος λίπους. Φαίνεται φανταστική τώρα και χαίρομαι που βρήκε αυτή τη δίαιτα.
Ωστόσο, θέλω να επισημάνω ότι υπάρχουν ονομασίες αυτών των προϊόντων εκεί έξω που δε περιέχουν το αυθεντικό Raspberry Ketone. Νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρεις αυτό στο άρθρο. Αλλά το καλό είναι ότι οι ονομασίες που προτείνεις είναι Α΄ποιότητας εταιρίες με έγκυρο ιστορικό επειδή η γυναίκα μου παίρνει ακριβώς τις ονομασίες που ανέφερες.
Υπάρχουν επίσης πολλές αναφορές ανθρώπων που δοκιμάζουν αυτή τη δίαιτα και δεν έχει αποτέλεσμα για αυτούς. Και πιστεύω ότι ο μεγαλύτερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι δε παίρνουν το σωστό προϊόν από νόμιμες εταιρίες.

Προσθέστε Σχόλιο

Παρακαλούμε να θυμάστε να διατηρείτε τα σχόλια σας αξιοπρεπή. Προσβλητικά σχόλια δε θα γίνουν ανεκτά, και θα οδηγήσουν στην απομάκρυνση του σχολίου καθώς και στο μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη που το ανάρτησε.

Πληκτρολογήστε το κωδικό που βλέπετε παρακάτω
CAPTCHA Image